Az objektív is lehet szubjektív!

Kerékpár lámpa a balesetek elkerüléséhez

Kerekpar lampa

Kerékpár lámpa

Könnyen tragédia lehet belőle, ha biciklisként nem gondolunk a láthatóságra. Arról nem is beszélve, hogy a szabály szerint előre és hátulra is kötelező a kerékpár lámpa. Sőt, az sem árt, ha láthatósági mellényt veszünk fel.

Nézzünk körül a Bike Discount weboldalán, mert itt gazdag kínálatból válogathatunk! Alacsony árért cserébe kapható a kerékpár lámpa, ezért biztosan megengedhetjük magunknak a beszerzését. Olyan típust vegyünk, ami könnyen rögzíthető a vázra.

A LED izzóval felszerelt típusok egyre népszerűbbek a vevők körében, az erős fényüknek köszönhetően. Csupán egyetlen gomb található rajtuk, tehát a kezelésük egyáltalán nem nehéz.

Hosszú időn át működtethetőek, de néha szükséges a bennük lévő elem kicserélése. Elsősorban a Velotech, a Bikefun, a Merida és a Sigma közül lehet választani. A kerékpár lámpa általában néhány nappal a megrendelését követően megérkezik. A minőségével egészen biztosan nem lesz probléma. Lassan és villogva, illetve folyamatosan világítva egyaránt működtethető. A felülete cseppálló.

Print Friendly, PDF & Email