Az objektív is lehet szubjektív!

Kellően rögzített faliszéf

Kattints ide a faliszéfért

Egyre többeket érdekel az a kérdés, hogy pontosan milyen módon védheti meg az értékeit. A mai világban erre kifejezetten nagy hangsúlyt kell fektetni, még akkor is, ha nincs otthon sok pénz vagy ékszer. Szeretnéd tudni, hogyan óvhatod meg az anyagi javaidat egyszerűen? Akkor kattints ide és a faliszéf típusok között kezdj el bátran keresgélni! Ezek a kivitelek kedvező áron rendelhetőek meg.

Sajátos védelmi rendszerrel vannak felszerelve, ami garantálja, hogy csak a tulajdonos tudja kinyitni. Jelentősen kedvezőbb feltételekkel juthatsz hozzá ezekhez, mint a nem körbeépíthető változatokhoz. Miért? Kattints ide és megtudod! Annyit elárulunk róla, hogy nem igényel olyan biztosítást, mintha szabadon volna.

A körbeépítés miatt, főként a frontoldalra tevődik a hangsúly. Többféle zártípussal lehet felszerelve. Kattints ide és ismerkedj meg a kínálattal! Készpénz, ékszer, fontos dokumentumok egyaránt helyet kaphatnak benne. Nem kell hajolgatni az eléréséhez, mert tetszőleges magasságba helyezhető, így nagyon kényelmes a nyitása-zárása. Természetesen nem árt odafigyelned a tökéletes beépítésre is.

Ha alaposan meg akarod nehezíteni a tolvajok dolgát és nem szeretnél esélyt adni nekik arra, hogy meglépjenek a széffel, akkor legyen kifogástalan a rögzítés! A további figyelmet érdemlő részletek megismeréséért kattints ide! Ne hajtsd többé félve álomra a fejed, hanem tegyél meg minden óvintézkedést azért, hogy biztosan senki ne férhessen hozzá rajtad kívül a család értékeihez! A saffortszef.hu munkatársai örömmel várják megkeresésedet és segítenek kiválasztani a tökéletes faliszéf változatot.

Print Friendly, PDF & Email