Az objektív is lehet szubjektív!

Így működik a csepegtető cső

Csepegtető cső

Mit tehet abban az esetben, ha igazán széppé szeretné tenni a növényeket? Döntsön a csepegtető öntözés mellett, hiszen így azok igazán termékennyé válhatnak. Ehhez egy külön rendszer kiépítésére lesz szüksége.

A csepegtető cső beleásható a földbe, mivel a nedvességet itt fogja eljuttatni a kívánt helyre. Létezik olyan változata is, ami a föld felett fut. Különleges kialakítással rendelkezik, tehát nem kell attól félnie, hogy el fog tömődni. A csepegtető cső számtalan kivitelben vehető meg az automataontozorendszer.com weboldalról.

Egyrészt el kell döntenie, hogy milyen hosszúságban szeretné megvenni. Az sem mindegy, hogy milyen elosztással rendelkezik. Gondolnia kell még a rögzítő tüske, illetve az akasztóhorog megvásárlására is.

A csepegtető cső egyaránt használható tuják, virágok, gyümölcsfák, sövények és konyhakertek vízzel való ellátására. Igen alacsony árért cserébe lehet megrendelni a weboldalról. Utána kell néznie annak, hogyan keríthető sor a rendszer kiépítésére. A Netafim és az Rain Bird termékei közül tud választani.

Print Friendly, PDF & Email