Az objektív is lehet szubjektív!

Hogyan születik a Chardonnay Brut?

Chardonnay Brut

Bármilyen meglepő, de a legtöbb italnak külön története van. Ha csak úgy felhajtjuk, ami a poharunkban van és nem érdekelnek minket a részletek, akkor sok érdekességről mondunk le. Itt van egy nagyon jellegzetes aromával büszkélkedő termék, a Chardonnay Brut, amit hosszas kísérletezés után teremtettek meg a hozzáértő szakemberek.

Nemcsak arról van szó, hogy fognak néhány fürt szőlőt kipréselik a levét és forrás után már készen van a pezsgő, mert sokkal bonyolultabb folyamaton megy végig a gyümölcs, hogy aztán feledhetetlen propoliszos asszociációkat vélhessünk felfedezni benne. Első lépés a Chardonnay Brut létrehozásában, a tökéletes helyszín kiválasztása, ahol megterem az a fajta, ami az alapot képezi.

A gondoskodás, ami az egész éven át történő odafigyelésből és megannyi munkából áll, végigkíséri a folyamatot teljes egészében és voltaképpen benne van az ital minden cseppjében. A Chardonnay Brut érdemes arra, hogy a poharunkba töltsük és elfogyasszuk azt egy kellemes vacsora mellé vagy a megfelelő hangulat fokozása érdekében.

Print Friendly, PDF & Email