Az objektív is lehet szubjektív!

Hőálló tömítés a füsttel szemben

Hőálló tömítés

Aki szeret a lakás körül tevékenykedni, az jól tudja, hogy bizonyos esetekben nem árt kéznél tartani az olyan speciális termékeket, amelyek azonnal a segítségünkre tudnak lenni. A hideg hónapok beköszöntése előtt jó, ha a teljes fűtési rendszer nagy alapsággal át van vizsgálva. Amikor ez megtörténik, a hőálló tömítés jelentős szerepet kaphat. A kazánoknál, cserépkályhánál, spórok esetében, a füstelvezető rendszereknél egyaránt hasznos társunk.

A gáznemű anyagok még a víznél is hatékonyabban megtalálják a legapróbb réseket és azokon kiszöknek. A hőálló tömítés lehet az egyetlen, ami megállítja. A nagy forróságnak is ellenálló termék egyszerűen felvihető a megtisztított felületre és gyorsan megszárad.

Ha eddig még nem volt szerencsénk az alkalmazásához, akkor előbb ismerjük meg részletesen a sajátosságait a festekarena.hu oldalon, mielőtt elkezdenénk vele dolgozni. Amint minden egység aprólékosan át lett nézve és a kisebb-nagyobb részek a hőálló tömítés jóvoltából kezelve, végezzünk egy próbagyújtást, hogy lássuk, kell még valahol utólagosan kiegészítést végeznünk!

Print Friendly, PDF & Email