Az objektív is lehet szubjektív!

Előnyünkre válnak a kamerák

Kamerák

A technológia az elmúlt néhány évtizedben kapott szárnyakat és kezdett el igazán jelentős ütemben fejlődni. 30 évvel ezelőtt még gondolni sem mertük volna, hogy a zsebünkben egy komplett számítógép lesz telefon formájában, ami tökéletes képet, hangot rögzít. Akkoriban még a kamerák is teljesen másképpen néztek ki és sokkal kevesebbet tudtak, mint ma. Már messziről látni lehetett a megfigyelő egységeket.

Az igény azonban egyre csak növekedett, hogy fejlesszék a különböző rendszereket, mert a tolvajok száma is gyarapodott. A modern kialkotású kamerák, már képesek éjszaka is képeket rögzíteni olyan felbontással, hogy egyszerűen beazonosítható az elkövető. Ez megkönnyítette a hatóságok dolgát és kedvét szegte a legtöbb betörőnek.

A biztonság az elődleges, ezért nem meglepő, hogy szinte mindenhová vannak felszerelve már kamerák. Boltok, ipari telephelyek, közterületek, magánházak és még hosszasan lehetne sorolni. Többféle típus létezik, ezért megéri kicsit jobban elmélyedni a kamerák világában, ha szeretnénk otthonra vagy az üzletünkbe beszerelni néhányat.

Print Friendly, PDF & Email