Az objektív is lehet szubjektív!

Az infrapanel a mennyezetre is szerelhető

Infrapanel

A mai modern fűtési rendszereknek hála, már igazán egyszerűen megvalósítható az esztétikus, csövektől mentes fűtés. Az infrapanel egyszerre jelenti az energiatakarékos és igen hatékony megoldást a kisebb mérettel bíró helyiségek fűtésére.

Az infrapanel azért is bizonyul egy kifogástalan választásnak, mert ez a ritkán használt, vagy a helyhiánnyal rendelkező helyiség esetében a lehető legkevesebb áramot fogyasztva képes annak a hőfokát a kellemes 22 Celsius-fokon megtartani.

Akik már használtak ilyet, tudják, hogy igen gyorsan képes a megfelelő belső mikroklíma megteremtésére. Az infrapanel azért sem okoz csalódást, mert igazán mutatós és ez egyszerűen felszerelhető a mennyezetre is.

Sokan azt hiszik, hogy ez negatívan hat ki a fűtési hatékonysága, azonban ez tévedés, ugyanis az infrapanel a mennyezeten is jó hatásfokkal rendelkezik. A szerkezet a sugárzó hőnek hála pozitív élettani hatásokkal bír és a lehető leghamarabb képes átmelegíteni egy teret. Ezáltal végleg búcsút lehet inteni a hideg téli és őszi estéknek, nappaloknak.

Print Friendly, PDF & Email