Az objektív is lehet szubjektív!

Az amerikai ablak nagy sikere

Amerikai ablak

Amerikai ablak

Szeretnénk bemutatni egy nagyon praktikus ablaktípust, amit egyre többen keresnek. Hallott már az amerikai ablak sikeréről? Úgy is nevezik még, hogy tolóablak, mivel csak az egyik szárnya mozgatható. Ez azért előnyös, mert nem foglal el helyet a beltéri részből, mint a klasszikus változatok.

Praktikus és jól mutat, ráadásul a csapadék eltávozását is biztosítja, a beépített vízelvezető rendszerrel. Az amerikai ablak egyre nagyobb teret hódít itthon is, hiszen egyszerű a beszerelése és a használata is kézenfekvő. Ha szeretné, igényelheti a beépített szúnyoghálót is, hogy a nyári estéken nyugodtan nyitva tarthassa, ezáltal a friss levegő átjárhassa a lakást.

Nagyon jól szigetel, ezért mindenképp megéri kipróbálni ezt a forradalmi találmányt. Kérje ingyenes árajánlatunkat és felmérésünket, ami után eldöntheti, hogy szeretné a kivitelezést vagy nem. Az amerikai ablak minősége kifogástalan, amivel mindenki meg van elégedve, ezért is hódít meg annyi embert. Ezekkel az ingatlan nemcsak jobb szigeteléssel fog bírni, hanem esztétikusabb is lesz.

Print Friendly, PDF & Email