Az objektív is lehet szubjektív!

Aszalt vörösáfonya a téli időszakra

Aszalt vörösáfonya

Több oka is van annak, hogy a nők nem szeretik a telet. Sajnos, ilyenkor sokan fáznak fel annak ellenére, hogy melegen öltöznek. Szerencsére létezik természetes megoldás erre a problémára!

Erős antibiotikum helyett, az aszalt vörösáfonya enyhébb felfázás esetén kifejezetten ajánlott. Naponta több alkalommal is érdemes belőle fogyasztani. A bulkshop.hu weboldalon 500 grammos kiszerelésben vásárolható meg. Ez már elég lehet a kellemetlen tünetek megszüntetésére.

Az aszalt vörösáfonya egyébként nagyon finom, ezért nem jelent nehézséget az elfogyasztása. Kissé savanykás ízű. Napközben is ehető nassolnivaló gyanánt. Remekül csillapítható vele az éhség. Igen sokféle vitamin, flavonoid és antioxidáns található benne. Képes erősebbé tenni az immunrendszert.

Nem muszáj magában megenni, hiszen sokan inkább müzlibe vagy joghurtba teszik. Az aszalt vörösáfonya ára megfizethető, ezért felfázás esetén érdemes enni belőle. Persze szükséges az orvos felkeresése is, ha a kellemetlen tünetek néhány nap elteltével sem csillapodnak.

Print Friendly, PDF & Email