Az objektív is lehet szubjektív!

Alaposan megizzasztnak bennünket a kardio gépek

Kardio gépek

Az edzések során elég sok mindenre oda kell figyelni, ha azt szeretnénk, hogy látványos eredményt érjünk el. Egyáltalán nem mindegy például, hogy az izomnövelésre vagy zsírégetésre fordítunk kiemelt hangsúlyt. Ha azt akarjuk, hogy a felesleg tűnjön el rólunk, akkor az erőnlétet fokozók helyett, inkább a kardio gépek felé fordítsuk a figyelmünket!

Ezek általában azok a fajták, amelyek alaposan megdolgoztatnak bennünket és ezt hosszútávon teszik. Lássunk inkább néhány konkrét példát ezekre vonatkozóan! A kardio gépek közé tartoznak a futó, bicikliző, taposó, evező kivitelek. Ezekkel nemcsak néhány percig tart az edzés, hanem gyakran igen hosszú időtávon, ami alatt a szervezett nekilát és komoly kalóriaégetésbe kezd.

Amennyiben a tökéletes test megformázása a végső célunk, akkor optimális arányban történjen a kardio gépek használata. Állítsunk magunknak össze egy kifinomult programot, amit betartva gyorsan érezhetővé és nem mellesleg jól láthatóvá válik majd az eredmény! Akár otthonra is rendelhetünk magunknak ilyen készülékeket, ha nincs időnk tornaterembe járni.

Print Friendly, PDF & Email