Az objektív is lehet szubjektív!

A színvonalas és természetes festék színek

Festék színek

Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színben pompázik a lakás vagy a ház. Valamilyen formában mindig a tulajdonos stílusát képviseli, azonban a körülötte lévő eszközökkel is harmóniában kell legyen. Például a festék színek nagyban befolyásolják a bútorzat árnyalatát. Nyilván senki sem szeretne átesni a ló túlsó oldalára, ahol már az egész lakás giccsesnek fog kinézni, a rengeteg tónus miatt.

Már csak ezért is érdemes színmintákat kérni, hogy képes legyen pontosan eldönteni a nappali árnyalatát vagy a ház színét. A festék színek minősége is nagyban befolyásolja a végeredményt. Figyeljen oda, hogy amennyiben az újszülött szobáját szeretné kifesteni, a felhasznált termék ne bocsájtson ki káros anyagot!

Legyen az beltéri vagy kültéri, mindig fontolja meg, esetleg kérje ki a szakértő véleményét, mielőtt kiválasztja az árut. A Farrow & Ball angol vállalat olyan festék színeket dobott a piacra, amelyek teljesen biztonságosak. Titkuk a természetes alapanyagokban rejlik. Továbbá megfelelnek a szigorú Uniós előírásoknak!

Print Friendly, PDF & Email