Az objektív is lehet szubjektív!

A PMS szindróma sokakat érint

PMS szindróma

Ha egy nő a menstruációs periódusa előtt kb. két héttel kezdődően levert és fáradékony, rossz közérzete pedig semmivel sem javítható, akkor valószínűleg premenstruációs szindrómában szenved.

A PMS szindróma nagyon zavaró lehet azoknak, akik amúgy sok energiával rendelkeznek. A furcsa betegség vagy állapot ideje alatt, gyakori a mellfájás vagy mellfeszülés is, jön az erős migrén, nem beszélve a kellemetlen puffadásról és ízületi fájdalmakról.

Ilyenkor a nők többsége kínjában is eszik, és az említett tünetekhez még a súlygyarapodás is párosulhat. A PMS szindróma tünetei azonban orvosolhatók és enyhíthetők. A gyengélkedések kombinációját a rostban gazdag, vitamindús táplálkozás is csökkenteni tudja. A fitt szervezet jobban dolgozik és enyhíteni képes ezeket a tünetegyütteseket.

Aki ezzel a szindrómával kapcsolatban részletes, orvosi tapasztaltokkal is alátámasztott anyagokat szeretne olvasni, valamint hasznos tippeket keres annak enyhítésére, érdemes ellátogatnia internetes oldalunkra. Tájékozódjon akár már ma!

Print Friendly, PDF & Email