Az objektív is lehet szubjektív!

A Playstation 4 Pro ki fogja hozni a maximumot a Sony új exkluzív játékaiból

Spider Man, PS4 Exkluzív

Úgy tűnik, a Playstation nem tud hibázni. Egyértelmű, hogy a 2018-as évet a Sony csapata nyerte meg a konzol és játék eladásokat elnézve és hol van még az év vége? Nem csak a régebbi játékok miatt éri meg, rengeteg olyan új játék jön ki a Sony-tól ami hatalmasat fog ütni PS4 Pro-n. Az is világossá vált, hogy nincs feltétlenül szükség egy erőmű teljesítményére ahhoz, hogy kifogástalan játékok kerüljenek fel a palettára.

Természetesen a PS4 Pro egyáltalán nem egy gyenge készülék. Sőt! Kifejezetten lenyűgöző specifikációkkal rendelkezik és ez meg is mutatkozik a fejlesztői csapatok munkáján. Jól látszik, hogy a fejlesztők már régen vártak a generációváltásra, mert végre lehetőségük van megvalósítani a terveiket. Viszont eddig a gyengébb hardver miatt meg volt kötve a kezük, azonban a PS4 Pro meghozta a nagy áttörést. A csapból is a 4K, 60Fps folyik, de amint a elkezdünk játszani egy God Of War-al, vagy Horizon Zero Dawn-al esetleg az Uncharted 4-el, egyből el fogjuk felejteni a statisztikai elvárásainkat, mert a játékok világa egyből magával ragad. Pont ez, ami az egekbe emeli a Sony konzolját.

A kínálat igyekszik minden játékost kielégíteni. Akik az akciódús harcrendszert szeretik, azok kitombolhatják magukat Kratosszal a görög félistennel. Akik szeretnek lopakodni, fejlesztgetni, gyűjtögetni és imádják a nyílt világú kalandokat azoknak a már említett Horizon Zero Dawn lesz a nagy kedvencük, amiknek a grafikájáról ódákat lehetne zengeni.

A nem rég megjelent Detroit: Become Human pedig azoknak ajánlott, akik szeretik a filmszerű megoldásokat és szeretik a döntéseikkel alakítani a játék történetét. A játékban számtalanszor kell majd meghoznunk valamilyen döntést, ami nem csak a végkifejletre, de az egész sztorira hatással lesz. Aki PS4 Pro-t szeretne venni, az biztosan nem fogja megbánni, hiszen jelenleg az új Spider-Man játék borzolja a kedélyeket. Mindenki nagyon kíváncsi, hogy az Insomniac Games-nek vajon mit sikerült kihoznia mindenki kedvenc hálószövőjének a kalandjaiból. A Konzolok Szervizénél kedvező áron rendelhető meg a PS4 Pro!

Print Friendly, PDF & Email